Sárkányrepüléssel kapcsolatban lenne néhány kérdésem, foglalkozik itt valaki ezzel?
Figyelt kérdés
tehát azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerülne egy sárkányrepülő tanfolyam elvégzése vagy meg lehet e tanulni nélküle az alapokat. (mert pl egy kisrepülő tanfolyamot azt megértem de egy sárkányrepülő kezelése, hát jó nyilván az is nehéz, de közel sem olyan komplikált, mint egy repülőgépé, illetve hogy az pontosan miből áll) további kérdésem az lenne hogy egy motoros sárkányrepülő mennyibe kerül?2010. nov. 5. 20:44
1/4 A kérdező kommentje:
ha netán nagyon értelmetlenül lene megfogalmazva akkor ezer bocs csak már fáradt vagyok picit
2010. nov. 5. 20:45
2/4 anonim válasza:
Igen messziről indulsz neki, ha itt kérdezel, de hajrá:
3/4 anonim válasza:
Nem akarsz inkább vitorlázórepülni?:)Arról fel tudnálak világosítani.Bocs az offért.
Szerintem kétszáz körül lehet a tanfolyam,ha csak a vitorlából indulok ki.
4/4 anonim válasza:
Szia! A vizsga ára olyan 300.000Ft-körül van jelenleg!
Egy gépet meg már kapsz 300-350ezer Ft-ér is!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!