Zagyva Dorka magyar Rallyversenyző nőt 19 éves létére eléggé friss jogsival miért kapták fel ennyire? Bővebben lent.
Kérdezhetnéd, hogy Z.D.
-miből versenyzik
-mennyit költ a sportra
-mikor lesznek nagyobb eredményei......
Talán még azt is megkérdezhetnéd és miért nem kézimunka-szakkörbe jár?
Ő dolga.
Én is kérdezek:
Neked ez miért okoz ekkora problémát? 😉
Na akkor most a papával gondod?
Előbb-utóbb csak kiderül mi nyomja bögyödet. 🤣
-miért kapták fel?
Nem kapták fel. Nincs kiemelt rajtszáma, annyit fizet a licencért és a nevezésért mint más, ugyan azon a pályán megy mint a többiek, nem kap nagyobb szervizterületet stb. vagyis egy versenyző a sok közül.
-miért eröltetik?
Sosem hallottam hogy bármelyik versenyen is kényszerből indult volna.
-miért támogatja az apja?
Talán éppen azért mert az apja, nem pedig egy ismeretlen valaki.
Ha lenne gyereked, ismerhetnéd ezt az érzést.
Nekem mindössze két kérdésem van:
1.a feltett kérdéseiddel kapcsolatban vajon mi lenne számodra a "hasznos" válasz?
2. mindezt mire akarod felhasználni?
Ugye hiányoztál amikor a logikát és következtetést tanították?
Hiszen ha valakinek csak kettő éve van jogosítványa, akkor hogyan és mikor lett volna alkalma annyit -idézlek- "letenni az asztalra" mint aki már 8-10 vagy még több éve versenyez?
Mellesleg tanuld meg, a ralliban másodpercek vannak, a versenyeken pontokat gyűjtenek, az év végén összesítés van és kész.
Ez nem kiállítás, nem termékbemutató, hogy ki mit tesz az asztalra.
Ha pedig valami nem tetszik, akkor menj oda a papához és böfögd el, hogy mi a bajod a lányával.
Két lehetőséget látok, vagy elmagyarázza, vagy pofánver.
Jah' gondolom ehhez már nincs merszed.
Különben nagyon ócska dolog így név nélkül fikázni valakit, főleg, hogy te még ennyit sem tudsz felmutatni az említett sportban.
Na pá!!!!
Mire vársz választ?
Az ilyen no-name fikázásra nem szokás választ adni.
Nekem is ez volt az utolsó, szóval ezentúl, max. magaddal beszélgethetsz. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!