Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Zagyva Dorka magyar Rallyverse...

Zagyva Dorka magyar Rallyversenyző nőt 19 éves létére eléggé friss jogsival miért kapták fel ennyire? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kb 2 éve még jogsija sem volt. Azért, mert az apjának - Zagyva Lajosnak van pénze és vezetési tehetsége - ezért miért erőltetik rá a lányára Dorkára is ezt a sportot? Ugye Citroën C2R2Max-al kezdett. Aztán jött a Peugeot 208 Rally4 - előbb használt, aztán pedig vadonatúj - ha jól tudom. Most pedig a vadonatúj Ford Fiesta Rally3. Egyik autóval sem ért el semmilyen eredményt. A Peugeot kupában sem tudott soha sem q futamot megnyerni sem. De dobogón se sokszor végzett a Peugeot kupában. Kiesesei, hibái és autótörései - azért nagyobbak - is voltak. Miért támogatják ennyire? Ott van például Vögel Adrienn aki valamit azért már letett az asztalra. Igaz, hogy előbb pályaversenyzésben, de utána azért a Rallyban is a Peugeot kupában stabilan hozott pár jobb eredményt éveken keresztül. És külföldön is ért el azért valamit a Peugeot-tal.

okt. 10. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezhetnéd, hogy Z.D.

-miből versenyzik

-mennyit költ a sportra

-mikor lesznek nagyobb eredményei......

Talán még azt is megkérdezhetnéd és miért nem kézimunka-szakkörbe jár?

Ő dolga.

Én is kérdezek:

Neked ez miért okoz ekkora problémát? 😉

okt. 12. 12:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem okoz semekkora problémát se. Pusztán kíváncsiságból megkérdeztem. De ennyi.
okt. 12. 18:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudja valaki, hogy az apukája - Zagyva Lajos miért "erőltette rá" ezt az autóversenyzősdit?🤔
dec. 15. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Na akkor most a papával gondod?

Előbb-utóbb csak kiderül mi nyomja bögyödet. 🤣

dec. 17. 11:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Senkivel sincs gondom ember fejezd már be! Hasznos válaszokat várok!
dec. 17. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:

-miért kapták fel?

Nem kapták fel. Nincs kiemelt rajtszáma, annyit fizet a licencért és a nevezésért mint más, ugyan azon a pályán megy mint a többiek, nem kap nagyobb szervizterületet stb. vagyis egy versenyző a sok közül.

-miért eröltetik?

Sosem hallottam hogy bármelyik versenyen is kényszerből indult volna.

-miért támogatja az apja?

Talán éppen azért mert az apja, nem pedig egy ismeretlen valaki.

Ha lenne gyereked, ismerhetnéd ezt az érzést.

Nekem mindössze két kérdésem van:

1.a feltett kérdéseiddel kapcsolatban vajon mi lenne számodra a "hasznos" válasz?

2. mindezt mire akarod felhasználni?

dec. 17. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 semmire se akarom felhasználni. És az lenne a számomra a hasznos válasz, hogy miért van ennyire túlhypeolva. De fel van kapva, mert a csapból is ő folyik. Az ORC-s Mitsubishis, Ladás, Bmw-s párosok miért nincsenek ennyire felkapva? Miért Dorkával van tele az egész sajtó meg a média meg minden? 2 éve sincs jogsija. A sok ORC-s - de még ORB-s párosok is sokkal többet letettek az asztalra - mint Dorka...
dec. 17. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugye hiányoztál amikor a logikát és következtetést tanították?

Hiszen ha valakinek csak kettő éve van jogosítványa, akkor hogyan és mikor lett volna alkalma annyit -idézlek- "letenni az asztalra" mint aki már 8-10 vagy még több éve versenyez?

Mellesleg tanuld meg, a ralliban másodpercek vannak, a versenyeken pontokat gyűjtenek, az év végén összesítés van és kész.

Ez nem kiállítás, nem termékbemutató, hogy ki mit tesz az asztalra.

Ha pedig valami nem tetszik, akkor menj oda a papához és böfögd el, hogy mi a bajod a lányával.

Két lehetőséget látok, vagy elmagyarázza, vagy pofánver.

Jah' gondolom ehhez már nincs merszed.

Különben nagyon ócska dolog így név nélkül fikázni valakit, főleg, hogy te még ennyit sem tudsz felmutatni az említett sportban.

Na pá!!!!

dec. 18. 22:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek...
dec. 18. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Mire vársz választ?

Az ilyen no-name fikázásra nem szokás választ adni.

Nekem is ez volt az utolsó, szóval ezentúl, max. magaddal beszélgethetsz. 😆

dec. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!