Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van más is, aki hobby lovagol...

Van más is, aki hobby lovagol ennyi idősen?

Figyelt kérdés
17 éves leszek hamarosan és nagyon szeretem a lovakat. Viszont a mai világban nagyon drága a lovaglás és veszélyes (volt már lovasbalesetem, ami miatt megműtöttek). Szeretnék valamit sportolni. Van ez a hobby horsing, tudjátok, mikor vesszőparipákkal ugrálnak át akadályokat. Szeretném ezt a sportot űzni, mert ez nem drága és viszonylag biztonságos is, ráadásul lovas. Viszont nagyon sokan lenézik azokat, akik ezt “sportolják”. Félek, hogy mit gondolnak rólam mások. Van más is, aki ennyi idősen csinálja ezt?

#ló #ciki #vesszőparipa #Hobby horsing
aug. 7. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

próbáld az akadályfutást e helyett sztem.

van hypeja ennek, de ink szórakozásnak tűnik, mintsem komoly sportnak

aug. 7. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Elég "gyagyás" sportnak néz ki ez a plüsslovas ugrálás. Inkább kislányoknak ajánlott, ezáltal megkedvelik a sportot nem mellesleg, azért van benne sportérték is, mert át kell ugrani mégis azokat az akadályokat és ugye a plüssló, még inkább nehezít is, mert a lábközött kell tartani. (de, ha jól láttam nuna vágatba kell illeszteni rendesen a ló nyelét...) Szerintem neked 17 évesen ez már túl "kisgyerekes", bár nem tudom mi a korhatár, de láttam videókat róla és elég elfogultan nyilatkozgatnak a plüsslovaikról a gyerekek, mintha élő lenne gyakorlatilag.
aug. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!