Ejtőernyős tandemugrás esetében mennyire reális a félelem, miszerint zuhanás közben az ember elveszti az uralmat a záróizmai felett?
Szerintem elég kicsi :D nem jellemző, hogy ilyen történik xD
Akik nem bírják az ilyesmit, pl hullámvasút stb.. azok szoktak néha hányni, de ők sem zuhanáskor, hanem inkább már a kupola alatt.
De ez is ritka.. meg ha hanyos vagy akkor szèpen repülnek az ernyővel is,hogy ne forduljon fel a gyomrod.
Ha viszont bírod, akkor meg lehet zavarni lefelé azt az ernyőt :D
Ne parázz.. reggel egyél, igyál rendesen. Ne hallgass azokra akik azt mondják hogy ne.. kell az energia..
Szoval egyél, igyál, és irány ugrani :D.
Hol lesz a tandemed?
Üdv
Köszönöm a válaszod.
Egyelőre nem néztem ki konkrétan semmit.
Tartok tőle, hogy bepisilnék az újszerű élménytől. Ezért kérdeztem, hogy élt-e már át ilyet valaki.
Üdv.
Szia. Előző válaszoló vagyok
Kétlem hogy ilyen történne :)
Szerintem szedd össze a bátorságod és foglalj egy udőpontot.
Ha ajánlhatok (bár nem tudom merre laksz) akkor vagy a Millenium Tandem Team baracson. Szuper jófej tandem pilóták, vér profik, és az egyik legolcsóbb magyarországon.
Egy kis Cesna-bol ugrunk ott.
Vagy a másik lehetoseg amit szívből ajánlok az Siófok Kiliti.
Tèny hogy majdnem 2x annyiba kerül mint bárhol máshol, de egy óriási MI-8 helikopterből ugrunk, és a balaton panorámája/átványa fantasztikus.
Persze van sok más opció, de én ezt a kettőt javasolnám.
En 1x regen kaptam egy tandem ugrást. Attól fogva a szerelmese lettem a sportnak, és azóta letettem a jogsit és önálló ugró vagyok.
Remèlem 1x téged is a csapatban látunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!