Sparringon kiütöttem az edzőtársam, nem fogtam vissza magam, ez is volt a célom, hogy kiüssem, erre azt mondta az edző, hogy én nem vagyok terembe való, és többet ne jöjjek, miért?
Az elmúlt edzéseken ez az ember folyamatosan szabálytalankodott sparringon, folyamatosan öv alá, és tarkóra ütött, éreztem az ütésein, hogy egyáltalán nem a gyakorlás a cél, hanem a sérülés okozása, hiába szóltam többször is, és a mai előtti sparringon megjegyezte a gyerek, hogy ha bajom van akkor ne álljak ki vele.
Szóval a mai edzésre úgy mentem el, hogy nem fogom magam vissza, hanem ami a csövön kifér, ideges voltam, tudtam, hogy folyamatosan jönni fog rám, és ha a sarok fele terelem, majd keresztbe verem akkor ha jól eltalálom, akkor lámpaoltás, pláne az elején amikor hideg a feje.
Így is történt, mint egy kártyavár úgy omlott össze.
Aztán elhangzott a fenti párbeszéd.
birom ezeket a fantáziákat. a valóság úgy működik h ha az edzőtársad feljelent h te szánt szándékkal előre megfontoltan kiütötted őt akkor eljárás fog indúlni ellened az egyesület ellen az edző ellen mert vizsgálni fogja a hatóság a körülményeket
ha még esetleg lett vmi 8 napon belűl vagy túl gyógyuló bibije az edzőtársadnak amiről még látlelet is van akkor téged garantáltan el fognak marasztalni
nincs az az ügyész akit érdekelni fog h az eset egy edzésen történt. ez nem véd meg a valóságba. úgy hogy ne találj ki ilyen történeteket mert ilyenért simán fel nyomhatnak. töröld a kérdést ha tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!