Megszeretnek tanulni snowboardozni? Erdemes?
Figyelt kérdés
(soha nem probaltam ,deszkam sincs meg es sizni sem tudok)ugy tudom boardozni konnyebb megtanulni mit sizni hm?
Milyen deszkat ajanlotok kezdonek? ,fogalmam sincs milyennel kezdjem es hogyan...sajnos par heten belul el kell dontenem ,hogy akarok vagy nem kerlek minel hamarabb adjatok tanacsokat...
2010. okt. 22. 12:52
1/4 anonim válasza:
Érdemes. Én imádom. Általános iskolás koromban tanultam meg síelni, de átszoktam a s.boardra.
Kezdőknek piskóta alakú deszka javasolt, de zet az üzletben, vagy kölcsönzőben úgyis elmondják, és segítenek.
(lány)
2/4 anonim válasza:
én síelésből mentem át snowboardra (igaz két éve nem voltam), de egy hét alatt mondhatni úgy megtanultam, hogy bármelyik pályán le tudtam jönni esés nélkül...mindenképp börzén vegyél deszkát...olcsóbb 100ezerrel és alig használt
3/4 anonim válasza:
Naná,hogy lrdeems megtanulni..sztem a legkirályabb sport:Pont ma kaptam deszkát.Kezd vagyok és nem tom milyen deszka ez.Olyan normális kinézetű:D
4/4 anonim válasza:
Ha érdekel, itt elolvashatod amit írtam a hódeszkáról, hódeszkázásról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__teli-sportok__16..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!