Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az aikido és japán ju jitsu...

Az aikido és japán ju jitsu technikák működnek a valóságban?

Figyelt kérdés
Nézek ilyen videókat, nekem ez mindig nagyon furcsa volt, hogy az ember csak fordít egyet a csuklóján, a másik meg kétszer megpördül a levegőben

2023. nov. 17. 20:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is shotokan karatéztam 2 évet. Utólag én is pazarlásnak érzem.
2024. febr. 26. 00:28
 12/13 stellaz ***** válasza:
10, jah, hát tinédzser voltam, mit tudtam én, hogy mi van még, aztán meg csodálkoztam, amikor elmentem az első judo edzésre, hogy merre hány óra és gyakorlatilag semmit nem ért az egész aikido, úgy összecsomagoltak, hogy én kértem elnézést. Aikidon megtanultam jól gurulni és kb ennyi.
2024. febr. 26. 08:30
 13/13 anonim ***** válasza:
12 hát igen, a judo az ilyen 🤣 én pár hónapja járok, mostmár gyakorlás közben egész szépen tudok egy két dobást kivitelezni, de randorin esélytelen, hogy bármit csináljak. Te hova jársz?
2024. febr. 27. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!