Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki eljönne velem megmászni...

Valaki eljönne velem megmászni a Kilimandzsárót?

Figyelt kérdés
Társat keresek következő év első felében szeretnék felmenni a hegyre jobb lenne nem egyedül. Neten nézegettem csoportos szervezett utakat de vagy januárra ami korai lenne vagy augusztusra láttam időpontokat. Szóval ha valakit érdekel a dolog szívesen összebeszélnék vele. Férfi vagyok férfiak jelentkezését várom mert otthon nehéz lenne eladni hogy egy idegen nővel mit bóklászok 😅

2023. nov. 2. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
melyik részét fizeted? vagy mi lenne ebben az extra?
2023. nov. 2. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Fogalmad sincs mennyibe kerulne.. nem ugy megy hogy kiutazol aztan mesz felfele, csak szolok.
2023. nov. 3. 07:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Okos, honnan tudod,hogy nincs? Attól hogy neked nincs nekem még lehet, és igen tudom hogy működik csak szólok…. Nem is azt mondtam te gyere, inkább maradj is otthon.
2023. nov. 3. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne itt keress mászótarsat!

Érted én mennék,de nulla tapasztalatom van ilyen téren. Meg pénzem sincs.

2023. nov. 4. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!