Küzdősport. De melyik?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Több éven keresztül (6-7) karatéztam és most szeretnék váltani, valami másra.Ami nagyon tetszik az a Thai box. Ezenkívül gondolkodom talán a kick-boxon , Thaywando. MMA nem tudom mennyire brutális, vagy hogy mi a követelmény ahhoz hogy elkezdhessem.Mindenképp valami keményebbet szeretnék. (lásd: http://www.youtube.com/watch?v=M3R4xtjl5b4 ez inspirált=) )Ti melyiket ajánljátok és miért? ja , még valami. A kick-box azért nem tetszik annyira mint thai mert nincs benne könyék meg térd ha jól tudom, vagy ez hülyeség? Köszi a válaszokat előre is2010. okt. 4. 19:29
1/10 anonim válasza:
Thaywondo-ztam 2 évet.Ennél keményebbet nem nagyon fogsz találni.Egymás fején ugrálás,szabály gyakorlatilag nincs.Bunyóhoz a felszerelés a minimum,fogvédő,akármilyen boxkesztyű.Én átmentem ökölvívni,ott 10x többet tanultam és nem csak arról szolt az edzés,hogy ész nélkül lesérlűltetjük a másikat.Egy másik haverom is mást választott 6 év után,mert elég volt neki az állandó vérfürdő.A K1 is jó még.Persze ha igazi killer akarsz lenni,mehetsz thaywondo-ra,csak a karatés mozgásodat rejtsd el,mert megdicsérnek milyen ügyes vagy,utána a beled is kitapossák.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat . szóval azt mondod hogy akkor inkább más ha élni akarok mint thaywando?
2010. okt. 4. 22:35
5/10 anonim válasza:
Van honlapja a thaywondonak ott fent vannak az árak is,asszem 6-8 ezernél nem több.De Clint,csak nem le akarsz menni?:)A testépítőket nagyon szeretik ott:).
A Dunakeszi edzésre menj az most a legkeményebb,ott van olyan nap,hogy csak tiszta erő küzdelem,gyakorlatilag lemehetsz verekedni egyet,de az alapító az UTE-ban is igen barátságos:).
6/10 A kérdező kommentje:
még annyit ,hogy Thai-box Thaywondo -hoz képest milyen? kultúráltabb? Thaywondo-val lhet indúlni versenyeken? melyikkel esélyesebb ?
2010. okt. 4. 23:12
7/10 anonim válasza:
a kick box alapvetően nem full kontakt sportág. ha keményet akarsz, akkor thaibox, nem fogsz csalódni.
8/10 anonim válasza:
Persze,van thaywondo verseny,de szoktak indulni mindenféle szabályrendszerben,kemposok,savate-sok ellen,K1-ben is van versenyző.
Fönt van a youtube-on is,nézz bele!
9/10 clint válasza:
igazából a barátnőmet szeretném beíratni, nem magam :D. De köszi utánajárok.
10/10 clint válasza:
igazából engem a thaywando csak azért fogott meg mert magyar, azelőtt nem is nagyon halottam róla, pedig sokáig én is jártam magyar kempora. a Barátnőm egy ideig kickboxolt, de lehet neki tetszene ez is, láttam videókat sok csaj is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!