Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 14:09
1/11 anonim válasza:
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném
17/F
2/11 clint válasza:
ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szőrösebb mint a pasija?
vagy gáz ha egy csaj erősebb mint a pasija.
Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu.
A nő nő maradjon, a férfi meg férfi.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát ezt ő is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
2010. okt. 3. 14:26
5/11 anonim válasza:
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
6/11 anonim válasza:
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
7/11 anonim válasza:
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :)
Ha esetleg nem sportolsz és van időd is ,kezdj el valamit :) ártani nem fog.
8/11 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak szálkás vagy és azért tűnsz izmosabbnak?
Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
9/11 anonim válasza:
sztem féjj tőle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
10/11 Khaos válasza:
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedőt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!