Hogyan lehetek zsoké?
Figyelt kérdés
Hivatásszerűen értem. Hova kell költöznöm, hogy kiképezzenek és űzhessem? Fiatal felnőtt vagyok és jelenleg 66 kiló, sportolok.2022. okt. 15. 02:57
11/11 anonim válasza:
Azt hittem, profi akarsz lenni. A kérdésedben még hivatásszerű akartál lenni. Arról lebeszéllek minden erőmmel.
Amatőr, az jó. Fogyj le amennyire tudsz, de azért legyél jó erőben. Keresd meg valamelyik idomárt Alagon, vagy kérj tanácsot, hogy kihez menj. Jobb lenne, ha már tudnál lovagolni valamennyire, bár a hosszú kengyelszijas ülés teljesen más, mint a versenylovas ülés.
Azt tudnod kell, hogy edzési lehetőséged csak Dunakeszi-Alagon van, a kora reggeli órákban (6, vagy még korabbi) kezdéssel van. Max délben vége is a napnak (lovaglás szempontjából).
Néhány hír, csak neked
Zömmel lányok
Weboldaluk
Itt kérdezősködhetsz pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!