Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,azokhoz,akik légtornáznak(aerial silk), hogy kinek milyen volt az első edzése kezdőként?16 évesen szeretném elkezdeni, hobbi szinten,lenne esélyem? Nem vagyok hajlékony sem. Negatív választ nem kérek!16/L
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 23:04
1/6 hosszúhajú válasza:
tv ben láttam egy nő első próbálkozását légtornászként.
fel kellett mennie a létrán, majd karabinerrel a léghintán átlengett és megérkezett a hálóba.ha ez már oké volt, akkor a léghintán lábakat fel, ás térdnél megtartva kilengeni. ha az is ment, akkor miután lábbal kapaszkodva kilengett, a másik lengőhintán lévő tornász kezét elkapta a kilengés végén. nagyon ügyes csaj volt, lehet hogy neki nagyobb feladatot adtak.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem én nem erre gondolok😅
2022. szept. 10. 16:46
3/6 anonim válasza:
Szerintem oda kellene a hajlékonyság, semennyire nem vagy az? Sportos alkat vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, lovagoltam 5 évig, most hagytam abba, sportot váltok, és a légtorna nagyon megtetszett, gondoltam kiprobalom, 2 hét múlva lesz az első edzésem. Régen nagyon sokat pörögtek,forogtak, lógtam itt ott korlátokon stb. Azt hallottam, ismerősöktől is hogy az edzésen nyújtásokkal lett hajlékony.
2022. szept. 11. 22:00
5/6 anonim válasza:
Szuper mozgas, hammock segit a nyujtasokban. Aki nem annyira hajlekony az lasabban fejlodik.
6/6 hosszúhajú válasza:
most már én is tudni akarom, írja már le valaki az első óráját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!