Kungfuzni vagy boxolni érdemes elkezdeni? 14F
Az ökölvívást mindenhol ugyanúgy oktatják.Ez a WT-ról nem mondható el.Van olyan hely ahol még küzdelem sincs.
Én már kipróbáltam nem egy küzdősportot,de bokszon tanultam a legtöbbet.
Persze ha találsz egy olyan WT edzést,ahol fejvédőben zsákolókesztyűben tiszta erőből bunyóznak,oda mehetsz az jó.
ha kemény sportot akarsz űzni sok kihívással,akkor box.
ha rekreációra végysz, és nem szereted, ha megvernek, akkior WT.
A box sport - szabályokkal.
A boxolót ha nem tudja az utcán a támadót KO ponton kiütni nagyon-nagyon gyorsan akkor úgy megverik és megrugdossák a földön, hogy rossz nézni.
Tehát ha erős, nagydarab és agresszív srác vagy akkor jó lehet a box, megtanulsz k*va nagyot ütni és ha valaki kötözködik akkor nem várod meg amíg ő támad hanem beb@szol neki egyet és remélhetőleg padlót fog vagy minimum megszédül annyira, hogy a 2.tól padlót fog.
De ha már védekezésre kényszerülsz utcai harcban, rángatnak, megfognak, rugdalnak, földre visznek akkor a boxot el kell felejteni.
köszi mindenkinek a választ
azt esetleg tudja valaki hogy fizikailag erősebb melyiktől leszek? vagy nem azon múlik?
Mind a kettőtől erős leszel fizikailag, de csak akkor ha mellette erősítesz is.
A kung-fuval lazítasz, nyújtasz is emellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!