Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Forma 1 állójegyhez tanácsok?

Forma 1 állójegyhez tanácsok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos idén csak szombatra és csak állójegyet sikerült szereznem, jövőre ügyesebb leszek :D

Igazából csak néhány kérdésem lenne…

Mikor érdemes kimenni és pontosan hova érdemes állni? Ha kell ott alszok előtte, szóval a korai időpont nem számít :) Meg talán szombaton még nem lesz vészes a tömeg

Olvastam egy sráctól hogy van olyan hely ahol a kivetítőt és a pályát is viszonylag belátni, de megkérdezni nem tudtam tőle, esetleg valaki járatosabb ebben?

Illetve melyik kapun a legérdemesebb bemenni?

Így a végére…lehet ez nagyon buta kérdésnek fog tűnni, de én már ültem szupergoldban és elméletileg az állójeggyel mögötte is lehet járkálni…Na most a tribünök közül elég jól kilátni mögüle is szóval az lehetséges hogy valaki odaáll? :D bár nem nagyon hiszem…

UI: Valaki tud valamit arról hogy idén megrendezik e a Boxutca napot csütörtökön?

Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

#Hungaroring #állójegy #generaladmission
2022. júl. 4. 02:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Van box utca látogatás de csak annak akinek péntek szombat vasárnap azaz 3 napos bérelte van, és azok is csak korlátozott számban vehetnek box utca jegyet. Szóval ha te csak szombat akkor ez esélytelen.
2022. júl. 26. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!