Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kell gördeszkázni?

Hogy kell gördeszkázni?

Figyelt kérdés

karira kértem gördeszkat mar meg is kaptam de nagyon naheznek talalom . meg gurulni se tudok a deszkaval mert mindig elmegy masik irányba. neten kerestem oldalakat de nem talaltam hogy hogy kellene csinalnom,. valoszinu a labamat is rosszul tartom . kerlek segitsetek

16L

2008. dec. 19. 11:15
1 2
 11/16 anonim válasza:

Védőfelszerelé ... o_O

Az esésekből tanul az ember, félelmet is keltenek, de ebből később erőt merithetsz ... . Először mikor zakóztam,én is meglepődtem, de fölálltam és próbáltam újra azt a k*rva ollie-t. Megérte. Első esés : úristen ... pánikolsz, meglepődtél. Második : au... ismerős, de fáj...

Igy megy tovább ... aztán hozzászoksz hogy esel, ezzel járnak az extrém sportok.

*TyLeR* vtam

2009. dec. 1. 01:14
 12/16 anonim válasza:
s
2009. dec. 1. 01:14
 13/16 benclord válasza:
szerintem elsönek nemkel egyből a trüköket nyomni én tegnap kaptam de nem tok vele menni de csak a mennést gyakoroltam és ma már nagyábol megfejtetem hogy kell menni igy kevés esés kivánok meg sok gyakorlás:)
2010. aug. 24. 08:14
 14/16 anonim válasza:

Szia!

Én is deszkázok. Nem rég kezdtem. Egyből te sem leszel Tony Hawk vagy Rodney Mullen. :))) Sokat kell gyakorolni de ha megvan már az alapállás meg a gurulás kanyarodás jöhetnek a trükkök. [link]

2010. nov. 1. 10:28
 15/16 anonim válasza:

Én is most tanulok gördeszkázni.Először én is nagyokat zakóztam,de tanultam belőle.Még én is a "menetet" gyakorlom.Sokszor,de sokszor kigurult alólam a deszka,meg stb...Mindig rosszul tartom a lábam a deszkán és a hátulja felemelkedik és kigurul alólam:( Már sok gyakorlás után sikerült úgy mennem a deszkán,hogy nem történt meg az utóbbi. Ezek a sportok ezzel járnak...

Gyakorlat teszi a mestert:)

11F

2011. aug. 4. 20:57
 16/16 anonim válasza:
Az előző vagyok; én sem használok védőfelszerelést.Már kinőttem és nem fogok több ezer forintot rákölteni.Ahelyett "fejlesztem" a deszkám.(elég régi deszka de az alapokat megteszi szerintem)
2011. aug. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!