Hogy kell gördeszkázni?
karira kértem gördeszkat mar meg is kaptam de nagyon naheznek talalom . meg gurulni se tudok a deszkaval mert mindig elmegy masik irányba. neten kerestem oldalakat de nem talaltam hogy hogy kellene csinalnom,. valoszinu a labamat is rosszul tartom . kerlek segitsetek
16L
Védőfelszerelé ... o_O
Az esésekből tanul az ember, félelmet is keltenek, de ebből később erőt merithetsz ... . Először mikor zakóztam,én is meglepődtem, de fölálltam és próbáltam újra azt a k*rva ollie-t. Megérte. Első esés : úristen ... pánikolsz, meglepődtél. Második : au... ismerős, de fáj...
Igy megy tovább ... aztán hozzászoksz hogy esel, ezzel járnak az extrém sportok.
*TyLeR* vtam
Szia!
Én is deszkázok. Nem rég kezdtem. Egyből te sem leszel Tony Hawk vagy Rodney Mullen. :))) Sokat kell gyakorolni de ha megvan már az alapállás meg a gurulás kanyarodás jöhetnek a trükkök. [link]
Én is most tanulok gördeszkázni.Először én is nagyokat zakóztam,de tanultam belőle.Még én is a "menetet" gyakorlom.Sokszor,de sokszor kigurult alólam a deszka,meg stb...Mindig rosszul tartom a lábam a deszkán és a hátulja felemelkedik és kigurul alólam:( Már sok gyakorlás után sikerült úgy mennem a deszkán,hogy nem történt meg az utóbbi. Ezek a sportok ezzel járnak...
Gyakorlat teszi a mestert:)
11F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!