Urban climbing mennyire szabályozott/tilos? Budai várban láttam elég sok gyönyörűen mászható (vár)falat.
Mint írtam, boulderezek, nem potyognék le, és még ha le is potyognék, arra van ott a crashmat, nem lenne fröcsögő vér. A boulderezés során nem igazán mész 3-4 méternél magasabbra a kezeddel. Voltam szabadban mászni, illetve teremben is heti többször mászom. Az urban climbing során nem a határok feszegetése a lényeg :) Vagy hát a legtöbb ember számára. Nem játszom a nagyfiút, hanem tényleg érdekel és nem szeretnék törvényt sérteni, miközben kipróbáljuk.
#9-10
Köszi.
A mászók között se sokan szoktak városban mászni így, illetve engem a jogi oldala érdekel.
Sajnos a jogi részét én sem ismerem, nem is tudom, hogy van-e, de esetleg írhattok egy e-mailt a várnak, hogy ők tudnak-e segíteni. Mint linkeltem, engedtek már versenyt, így szerintem válaszolnak rá készséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!