6 év kempo tudással a hátam mögött már elengedhetem magam a szórakozóhelyen szombat este?
Figyelt kérdés
Nem kell attól tartanom hogy belém kötnek?
Vagy ha mégis, ahogy mozgok látni fogják hogy küzdősportos vagyok?
Esetleg érdemes ilyenkor a levegőben valamit mutatni hogy felmérjék nem jó emberbe kötöttek bele?
2022. febr. 22. 17:04
1/8 anonim válasza:
Ha viszed magaddal a botod. Azért ne köss bele senkibe...
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kendo hanem kempo.
2022. febr. 22. 17:15
4/8 anonim válasza:
Én még földharcra szánnék 4 évet, ne kockáztass!
5/8 anonim válasza:
én a levegőbe szoktam hadonászni a nunchakuval, hogy tudják kivel van dolguk. Kicsit nehéz ha fél kézben pia van de megoldom. Mióta ezt csinálom mindenhol kiszolgálnak
6/8 anonim válasza:
Igen el, de kérlek egy dolgot jegyezz meg, a fing nem folyik, tehát csak óvatosan azzal az elengedéssel
7/8 anonim válasza:
Legyen rajta a pólódon az "Áj em kempofájter" felirat.
8/8 anonim válasza:
Milyen kempó? Az, amit a mi termünkben tanítanak tartalmaz földrevitelt, meg földharcot. De láttam már kempo alatt hadonászást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!