Nemtok dönteni. Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Nemtok dönteni arról hogy mi legyen lehet hogy hülyeség lesz de tudnátok tanácsot adni a továbbiakban.Elkezdtem deszkázni már 2honapja nyomom az alapok mennek az ollie helyből és menetből gyakoroltam de úgy érzem hogy bmx jobb lenne,nem mintha meguntam volna a deszkát és hogy úgy gondoltam "mindent tudok" csak nemtom és egyszerűen nemtok dönteni hogy deszkázak vagy bicozak sok bicost meg deszkást láttok és olvasok hogy neki megfelel amit űz de én nemtok dönteni hogy most mit tegyek?:S vlaki tudna mondani erre vlamit?2010. szept. 10. 17:45
2/4 A kérdező kommentje:
ááá:S mind2 nem menne kéne választanom de mint fent olvastad nemtok dönteni.:S
2010. szept. 10. 18:41
3/4 anonim válasza:
mind kettő szerintemis,de ha már választanod kell akkor deszka.
4/4 anonim válasza:
A nyelvtan korrepetálást válaszd.
Amúgy ezt a kérdést jobb lenne a barátaidnak feltenni, mivel ők ismernek és látják, hogy melyik megy jobban, melyik illik jobban hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!