A küzdősportolók, akik európa- és világbajnokságon versenyeznek, naturálok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 15:01
2/3 anonim válasza:
Nem igazán. De ez nem csak a küzdősportok világában jellemző. Nem találsz olyan versenysportot, ahol ne lenne jelen a dopping. Ez sok-sok évtizede így működik.
Én akkor hagytam abba a tornát, amikor megyei szintnél nem voltam képes feljebb jutni, ezért egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy egy kis kémiával európai bajnokságokra is kvalifikálhatnék. Ezután úgy voltam vele, hogy akkor köszönöm szépen, maradok az egészséges hobbi sportnál és soha többet nem neveztem versenyre.
3/3 anonim válasza:
Minden sportnál van dopping. Például az olimpiai lövészek béta blokkolóznak illetve értágítókat szednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!