Gázpisztoly vagy gumilövedékes?
Gáz-gumis revolver/öntöltös,mivel:
-Magyarországon lehet engedélyt rá kérni hogy kivihetsz
-Jó leadott elsütéssel (és tegyükk fel olyan helyzetben vagy hogy jól hasban lőjjed),akkor úgy fáj hogy kidől(de attól is függ,hogy hány joule-es,mininum 60-100 és az felett tuti biztos megérzi)
-Meg nem kell mesélni,hibrid fegyver,gáz+gumi
Nekem is gumis gazpisztolyom van. Keserű Revenge 14M 3'. Tehát az említett "hybrid". Elég erős. Én a gumitól jobban félnék, de feltétele, hogy el is talald a támadót es lehetőleg mast ne.
Mondjuk én max otthonvédelemre ajanlanék ilyet, utcára 1-2 gázspray.
4-es vitatnám.
Egy ilyen erősebb gumis csúzli jobb patronnal 2-nél több találat esetén mindenkit megállít. A "sittes" is ugyanúgy érzi, mint barki más akin nincs egy rohamrendőr szerkó! A rendvédelem meg nyilván éles, meg szerelt gumist használ, nem lenne logikus ez a kategória nekik.
Ettől függetlenül utcara nem való szerintem.
Az un bika drog ,és egyebek egyre gyakoribbak.Nemrég történt egy esett,hogy valaki gumilövedékkel probált vedekezni,kés ellen,és hát ő húzta a rövidebbet.Biztonsági őröket onestával lőttek fejbe,amiről video is fent van,és harcképesek maradtak.A gázpisztolyt felesleges megemlíteni ezek után.sOKKAL KOMOLYABB GÁZSPRAYKET KAPNI.
eGY másik drogos esetben a rendőr 9mm lugerral alig tudta megállítani,az örültet,ki mit akar meg vár maximum 150 j-os fél gramos vacaktól?az,hogy milyen sebet csinál?meg fájdalmat?ha be van állva ba...atod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!