Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan működik a fegyver...

Hogyan működik a fegyver tartási engedély pszichológia?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Július 2.-án múltam el 17 éves és nagyjából egy fél éve járok sportlövészetre. Hamarosan lesz egy lőtér tőlem nem messze kb 2 km-re, most volt kint az igazságügyi szakértő még csak és szeretném, hogy mire kész lesz, addigra meglenne a sportlőfegyver tartásim. Már annyi mindent hallottam, hogy már bele kavarodtam, gondolom van több féle menete is ennek, amit a lőtér elnöktől hallottam az az, hogy fél év eltéréssel kell megcsinálni a két pszichológiát, de 2 orvost hívtam fel, az egyik 6 számjegyű összeget mondott a másik rám vágta a kagylót mert azt mondta, hogy 17 évesen nem csinál nekem ilyet😂 szóval nem tudom, hogy miként kellene hozzá látni. Ugye 2022 jul 2.an leszek 18 és szeretném még most ősszel megcsinálni az egyik pszichológiát, hogy addigra meg legyen a kettő.(meg tavasszal szeretném megcsinálni a fegyver ismereti vizsgát vagy még most ősszel). Esetleg valaki tudna ebben segíteni, hogy hol és miképp tudnám megcsinálni? Vagy esetleg egy elérhetőséget adni egy olyan orvoshoz aki tudna segíteni ebben és normális? Nagyon szépen köszönöm előre is! :)
2021. okt. 27. 13:20
 1/3 anonim válasza:

+36 1 460 6895

Ők 100%-ra megmondják, hogy lesz jövőre.

2021. okt. 27. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm!❤
2021. okt. 27. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
elég sokmindent fog kelleni csinálnod de igazából már az első pár mondatodból meg fogja tudni állapítani hogy alkalmas-e vagy vagy sem
2021. okt. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!