Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Le fognak így esni a gördeszká...

Le fognak így esni a gördeszkám kerekei?

Figyelt kérdés
sziasztok,másfél éve gördeszkázok, viszont egész eddig meg voltak nagyon erősen szorítva az alvázaim (bocsánat de nem tudom ennek magyarul a pontos nevét, mindenestre angolul ez a rész a truck, ha így valakinek érthetőbb esetleg). az előző deszkám kettétört és most vettem egy újat részenként, vagyis én szereltem össze. most viszont lazábban raktam rá ezeket az "alvázakat", hogy könnyebb legyen vele kanyarodnom, mert hogy őszinte legyek, a tic-tacozásba egy másfél év után eléggé belefáradtam. mindenesetre eléggé félek hogy le fognak esni a kerekeim menet közben, főleg ha gyorsan megyek vele vagy trükközök. a kérdésem az lenne, hogy kellett volna még valamit csinálnom azon kívül hogy lazábban rakom rá a csavart, vagy így jól vagyok? ha ez számít, annyira van meglazítva hogyha a kereket oldalra billentem akkor az eredeti helye és a deszka között félúton áll meg. elnézést,eléggé paranoiás vagyok😅

2021. okt. 19. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nnnnnaa most várjál. (Felfüggesztés a truck egyébként magyarul.)

A lazábban raktad rá a csavart alatt az alsó anyacsavart érted, ami a felfüggesztést fogja, ugye? Máhogy ezt, amit lazít a képen a csávó:

[link]

Azt nyugodtan lazíthatod a saját preferenciád szerint. Van aki full feszesen szereti, van akinél alig marad a deszka és a kerék között 1 centi forduláskor. Leesni nem fognak a kerekeid. :)

2021. okt. 20. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:
oh igen igen, koszonom szepen!;) nagyon feltem hogy le fog esni valahogy, nem is mertem kimenni, csak a lakasomban probalgattam😃
2021. okt. 20. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Jók azok az anyák, bírják a kiképzést. Nem lesz gáz. :)
2021. okt. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!