Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha megtámadnak tényleg ér...

Ha megtámadnak tényleg ér valamit a tökön rúgás?

Figyelt kérdés

Ha rendesen nagy erőből tökön rúgom a támadómat esélyes hogy összeesik? Vagy nem? Egyáltalán ellen lehet állni a fájdalomnak?

Szívesen hallgatok és fogadok tapasztalatokat mind két fél oldaláról.

2021. szept. 20. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam olyan csávóval sportkarrierem alatt, aki ha kapott egy erős ütést a nemi szervére, az ne esett volna össze grimaszolva 5 másodpercen belül. Szerintem ha egy rúgás-ütés ténylegesen betalál az intim területre, akkor az tuti, hogy a támadódnak egy kis ideig biztos nem lesz kedve téged kirabolni vagy megerőszakolni.
2021. szept. 20. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ffi vagyok, volt már részem ilyenben. Egyszer meg még magamat is sikerült elintézni ilyen módon. Azt kell, hogy mondjam, tartsd repertoárban. 😆

A másik hasonló az a gyomorszájon ütés, de azt nehezebb igazán jól kivitelezni.

2021. szept. 20. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

A tökönrúgás nem azonnal hat, így nem feltétlen azonnali a stop hatása. De ez kb mindenre érvényes, ha tele van adrenalinnal a támadó. Pont ezért érdemes egy pontra minimum hármat támadni.

De ez ugyanaz mint a szúrás. Egy szúrás nem szúrás, de érdemes megnézni a börtön késeléseket ez ügyben. Pár mp alatt 10-15öt is szúrnak és még akkor sem garantált a stop hatás, csak 15-20mp vel később.

Ütni rúgni ugyanígy kell egy bizonyos pontra gyorsan pontosan és sokat, hogy hatékonnyá tudjon válni a stop és sokk okozó hatás.

2021. szept. 20. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőknél és férfiaknál egyaránt erősen érzékeny pont az ágyék. Tehát minden nem esetén hasznos tud lenni, ha csak nem tettek óvintézkedéseket kitöméssel vagy egyéb dologgal.
2021. szept. 21. 12:34
 5/10 anonim válasza:
77%
Azt az egyet vedd figyelmbe, hogy az a férfi akit egyszer-kétszer rúgtak már tökön élete során, az akkor is elég gyors reflexekkel védi a zacsit, ha béna amúgy...
2021. szept. 21. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

És miből akarod tudni, hogy tökön rúgták-e már? Talán megkérdezed előbb? :'D

2021. szept. 21. 14:02
 7/10 anonim válasza:
96%

Kiindulva az általános suli 7-8ból, ahol divat volt odacsapni egyet a másiknak, meg a középsulis tesiórákból, ahol egy labda vagy egy kósza végtag rendszeresen talált el valakit odalenn, az emberek nagy része kamaszkorára tudja már mennyire szar :D

2021. szept. 21. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez manapság ilyen gyakori? :'D

Amikor én jártam általánosba akkor a nyolc év alatt maximum 1 emberről lehetett tudni akit tökön rúgott valaki mert a támadója viccesnek találta. Sőt ha jól emlékszem 2x vagy 3x is meg tette vele.

De ezek szerint mára már elfajultabb ilyen téren a helyzet... Ez történik, ha az emberek megtagadják a nevelőcélú verést amikor rossz a gyerek...

2021. szept. 22. 06:53
 9/10 anonim válasza:
100%

Az egy hulye jatek volt, amibol mondjuk engem eleg hamar kihagytak, mert altalaban erobol kapta vissza az illeto. :D

Kozepiskolaban meg valszeg csak szerencsetlenek voltunk, ott tenyleg mindegyik full veletlen volt :D

2021. szept. 22. 09:15
 10/10 IfjabbMarcigány válasza:
50%
Rövid ideig hatásos, de a gyomorszáj jobban fáj
júl. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!