Megéri megvenni ezt az airsoft fegyvert?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nemértek az airsoft fegyverekhez csak egy berettám van viszont felkínálták ezt 100 euróért. Jár hozzá kettő tár az eredeti meg ami a képen látható plusz a lézeres célzó. Valaki tudja ez milyen fajta (mi a megnevezése) és, hogy megér e 100 eurót? :)
2021. szept. 3. 23:27
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi van belül. Ha full fém, akkor valószínűleg gond nélkül működik. Csak az akkor valószínűleg nem 100 Euro lenne. Én a helyedben inkább tennék még félre és vennék egy újat, ami full fém. Így is tettem amúgy, G36C, full fém, Amerikából rendeltem, legjobb minőség, 350 Euro volt, hibátlanul működik 3 éve. 👌
2/4 A kérdező kommentje:
Nem full fém de belülről ahogy néztem az, nem szeretnék nagyon költeni erre mivel csak hülyéskedésre kell a 100 euró az amit ráköltenék így szívesen csak kérdés, hogy ez ér e annyit.
2021. szept. 4. 10:43
3/4 A kérdező kommentje:
A beretta amim van az 1:1 fém az egész, imdádom de azt önvédelemre használom mivel reaális hatást kellt.
2021. szept. 4. 10:44
4/4 anonim válasza:
én is berettát fogok venni, az M93R-t, (Raffica) amiben van burst és auto mód is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!