Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan küzdjem le a narancsbőrt?

Hogyan küzdjem le a narancsbőrt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre. Egy 16 éves lány vagyok. Tudom, most megfogalmazódik a kérdés, hogy a csudába lehet narancsbőröm. Én sem értem igazából. Kis koromban is volt, mindig amióta az eszemet tudom. 54kg vagyok és 166cm. Körte alakom van tehát szélesebb a csípőm és ebből adódóan nagy a fenekem. Nagyon zavar. 3 éve edzek majdnem rendszeresen, heti 5X akár és ezeken a napokon is egy itthoni edzés van 20 perc legalább. Kifejezetten fenék izomra koncentrálva. Izmos a felső testem a hasam is majdnem kockás. De a combom hátsó része és a fenekem iszonyatosan narancsbőrös. Farmerban egész formás fenekem van ezen az edzés segítette, de a narancsbőr nem tűnt el. Próbálok egészségen étkezni: vitaminok, gyümölcs, zöldség. Nagyon normál mennyiségben eszek csak édességet. Hideg vízzel tusolok, de az sem segít. Rövid nadrágot sem merek már hordani és a combjaim is vastagok.

Kérdéseim: Mit lehetne még tenni, valaki esetleg edzés terv? Ti hogyan szabadultatok meg tőle?

Fiúk! Titeket nagyon zavarna ha a barátnőtök egyébként csinos lány (szőke haj, kék szem, fehér rendezett fogak stb..) és értelmes csak van narancsbőre?

Segítsetek kérlek!

2021. aug. 17. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, sok embernek tetszik vagy nem zavarja. A forma sokkal fontosabb, a kisfiúsan vékony combok nem jönnek be a többségnek.
2021. aug. 17. 21:38
 2/2 anonim válasza:

Gondolom ez nem fog megnyugtatni, de ez teljesen normális, a nők túlnyomó többségének van. És ellentétben azzal amit a neten olvasol, nem lehet megszüntetni. Ha már most rengeteget teszel a testedért, egészségesen eszel, sokat iszol és mozogsz rendszeresen, ennél többet nem tudsz tenni.

Próbálj meg úgy hozzá állni, hogy a tested egészséges, ez nem amiatt van mert elhanyagolod magad. Nagyon remélem, hogy idővel sikerül majd elfogadnod magad. :) Hidd el, nem éri meg a narancsbőr miatt ennyit stresszelned magad, lefogadom, hogy az emberek 99%-a észre sem veszi, aki pedig igen, az is elfelejti 10 mp múlva. Ne izgulj, éld az életed!

2021. aug. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!