Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » BMX-szel lehet közlekedni?

The_football_is_all kérdése:

BMX-szel lehet közlekedni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék bmx-eznu de félek hogy tényleg nagyon rossz vele közlekedni. Igazából egyik helyről a másikra szoktam menni és összesen napi 8-10 kmről lenne szó.

2021. aug. 2. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne?
2021. aug. 2. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Szabadni szabad, de napi 8-10km az necces lesz mert vegig kb. guggolva kell vegigtekerni. Ha szeretsz BMX-ezni, miert kozlekedni akarsz vele, ahelyett hogy arra hasznalnad amire valo?
2021. aug. 2. 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy szeretek, hanem hogy szeretnék. Barátokkal szoktam menni csak most nincs semilyen biciklim. Egyik helyről a másikra megyünk és ott használnánk is amire kell. Így belegondolva az a 8-10 km kicsit tulzas volt.
2021. aug. 2. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Én kb 7 km-t tekerek vele naponta. Elég fárasztó de ha sokat mész akkor meg lehet szokni
2021. aug. 5. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mik a körülmények. Én középiskolás koromban minden nap 11 kilométert ingáztam a lakhelyem és a suli között BMX-szel. Leültem az X órát benn, aztán pattantam a biciklire és tekertem haza. Csak akkor jártam busszal, amikor az időjárás indokolta. Soha semmilyen bajom nem volt a dologgal, sőt, imádtam.

Aztán középiskola után elkezdtem dolgozni kertészként. A nyolc órás fizikai meló mellett nagyon nem esett jól napi 9 kilométert tekernem BMX-szel az otthonomig, úgyhogy nagyon hamar lecseréltem a biciklit egy robogóra. Azóta a BMX-emet hétvégente veszem előt, amikor nem dolgozom. Szombatonként szoktunk kimenni a barátaimmal a dirtre csapatni egy kicsit. A bicikli megmaradt erre a célra, közlekedésre pedig (fizikai munka mellett) a kismotort használom.

2021. aug. 8. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Lámpák, csengő, elöl 2 prizma, független első-hátsó fék evidens, hogy meglegyen ugye, vagy megcsinál a rendőrbácsi.

Ha olyan seggezős, akkor az ülést-kormányt felemeled, vagy eszkábálsz rá egy leszedhető ülést ami csak utcán van rajta így magasan leszel és nem döglesz meg félúton a tekerésben.

2021. aug. 10. 01:23
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Csengő, lámpa, fék, prizma... Ezek felesleges dolgok. Nem állít meg a rendőr
2021. aug. 10. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
pedálprizma is kell!
2021. aug. 10. 08:58
 9/9 Shrekkettű ***** válasza:
Ha sokat kéne menni, akkor inkább vegyél MTB-t, BMX-et meg mellékesen vegyél (vagy ha nagyon akarsz pályára menni, akkor BMX, kivéve, ha van valamilyen földesebb, ugratósabb, arra valamennyire jó az MTB, vagy hegy).
2022. jan. 29. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!