Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretném elkezdeni a lovasíjá...

Szeretném elkezdeni a lovasíjászatot, Budapesten melyik iskolát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A Kassai-völgybe akartam először lemenni, csak egyrészt messze van, másrészt pedig ha jól olvastam tanácsolják hogy csatlakozzunk egy törzshöz de én nem ismerek itthon egyet sem...nulla íjász s lovaglói tudással hol lehetne ezt a lovasíjászatot elkezdeni? Kit ajánlanátok?

#lovasíjaszat #Kassai-völgy
2021. júl. 30. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mit ajánlok? Az ilyen Kassai féléket kerüld el messziről a 3,14csába. Láttam azt a "csodás" dokumentumfilmet róla, amivel agyon reklámozza magát.

Az egész arról szólt, hogy Kassainak kellett egy lovarda, de inkább kitalálta, hogy felhúz rá egy kamu lovasíjász iskolát. Ugyanúgy lovarda elsődlegesen, de mégis más kategóriába soroltatja magát. Nem lennék meglepődve, ha anyagi dolog miatt lenne ez.

Ahogy írtam az egész iskola egy nagy lovarda. Az ott tanulók meg nem, hogy ingyen munkások, hanem olyan munkások, akik fizetnek is érte, hogy ott dolgozzanak, mindezt arra hivatkozva, hogy lovasíjászatot tanuljanak. Aminek kb. 0 értelme van. A képzési módszer a béka feneke alatt van kilométerekkel. Tudod miből áll sokszor a vizsga? Abból, hogy tudsz-e verset szavalni, népdalt énekelni, stb. Mert ez aztán tényleg olyan nagyon fontos az íjászatban.

A megrendezett versenyeitől se legyél nagyon elájulva. Persze, hogy jól teljesít a sokszor általa szervezett versenyeken, ha azon a pályán egész évben tud gyakorolni, a lova kívülről tudja a terepet, stb.

De még ez el is nézhető lenne, ha normális minőségű lenne az íjászati oktatása. Ehelyett az is kabaréba illő. Nem tanulsz semmi olyat, amit magadtól nem tudnál megtanulni, helyette kifizetsz egy csomó pénzt.

Én azt tanácsolom kezdj el külön járni íjász klubba meg lovardába. Nem, nem úsznád meg olcsóbban Kassainál. Félév alatt elérnéd így azt a szintet, amit Kassaiéknál jóval több időbe kerülne.

Mindezt ráadásul olcsóbban, mert Kassaiék szeretnek mindenféle indokkal buktatni, ami miatt megint fizetned kell. Pl.: nem elég lelkesen énekled a népdalt, stb. Vagy nem egységesen mozogsz a többiekkel és 0,0000001 másodperccel később fordulsz gyaloglásban, mint ők.

2021. aug. 3. 09:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért, mennyibe kerül a Kassainál?
2021. aug. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!