Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék megtanulni szaltózni...

Szeretnék megtanulni szaltózni de félek tőle. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni szaltózni de félek tőle. Nem tudom hol gyakoroljam, ahol nem tudom magam annyira megütni, illetve hogy hogy gyakoroljam. Ötletek?

2021. júl. 26. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
A szaltó nem egy veszélytelen dolog, jó lenne egy hozzáértő segítségével gyakorolnod, mondjuk egy szertornásszal (nem tudom, létezik-e ilyen szó xD) egy tornateremben... Akkor meg már érdemes lenne beíratkozni. Magadtól otthon azt javaslom, ne próbálkozz! Ez egyébként is egy folyamat (én sem értek hozzá), először gondolom hídba lemenni-felállni kéne megtanulni, aztán előre-hátra bógni stb... Nem a szaltó az első lépés.
2021. júl. 26. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
2021. júl. 26. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen jó lenne egy hozzá értő, de csak azért nem szeretnék beiratkozni tornázni vagy valami hasonló mert szaltózni szeretnék. Így is heti 6x van edzésem sajnos bele se férne, ezt csak úgy magamnak szeretném csinálni
2021. júl. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!