Első gördeszkámat szeretném megvenni. Ez milyen lenne?
Figyelt kérdés
Cruiserben gondolkozok mivel nem túlzottan vágyok trükközésre alap trükköket pedig ezzel is lehet. [link] 2021. jún. 28. 11:15
1/5 anonim válasza:
szia, nem igazán éri meg szerintem és nem néz ki tartósnak se. akkor inkább már decathlonból egy cruiser azok egész tűrhetőek.
2/5 A kérdező kommentje:
Wow nagyon köszi ez egész jónak tűnik.
2021. jún. 28. 15:20
3/5 anonim válasza:
semmiség, én is próbáltam egy olcsóbb decathlonos cruisert és az is egész jó volt, ez valószínű mégjobb lehet. majd írd meg ha esetleg megrendelted hogy jó lett e.
4/5 A kérdező kommentje:
Megvettem amit ajánlottál. Nagyon tetszik illik hozzám már 1szer el is estem vele de az az én hibám volt gondoltam nagymenő vagyok 10 peec után és akartam menni a lejtőn egyet haaat nem kellett volna de szerencsére csak kicsit lehorzsoltam a lábam. Utána nem mentem többet a lejtőre. Na de maga a deszka nagyon jó, a kerekek szuperek megse érzem a kavicsokat kis köveket stb mivel nagyok és nagyon puhák. Hát trükközésre (nem mintha én tudnék) nem ajánlanám mivel kicsit nehéz bár lehet csak én gondolom így. De még ami brutál jo a fordulás. Gyönyörűen nagyon simán fordul. Bár a farok rész szerint kicsit túl nagy és túl megvan hajlítva de lehet csak nekem probléma ez de hozzalehet szokni szerintem pár nap múlva már sokkal otthonosabban fogok rajta mozogni. Ami még nagyon meglepő volt az a gurulása. Mivel gyönyörűen de tényleg hihetetlen simán gurul. De persze sok viszonyítási alapom nincs de a haverom cruiserehez képest sokkal jobb.
2021. júl. 2. 21:02
5/5 anonim válasza:
Na ezt tök jó hallani hogy jó a deszka örülök neki :D Igen az esések előfordulhatnak vigyázni kell meg fokozatosan haladni, akár érdemes védőket is felrakni. Nehezebb cruiserekkel trükközni meg a puha kerék miatt fura viszont nem akadsz el kavicsokban és jól gurulsz.
ollie,shuvit,manual,nosemanual,body varial,boneless,no comply ilyesmi meg freestyle trükköket meg szerintem lehet vele, azért is van ugye a hátulja meghajlítva, hogy pattintani lehessen, az eleje meg hogy húzni lehessen és legyen mibe megálljon a lábad.
Jó deszkázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!