Kinek melyik a legszimpatikusabb az alábbiak közül?
Nem kell kifejteni, hogy miért. 😉
Köszönöm.
Én mostanában gördeszkások között is rengeteg kisgyereket látok. Gurulni se tudnak deszkával, de azért a legdrágább Globe lapokkal gangelnek a parkolóban. De tény az is, hogy a rolleresek körében is sok a pöttöm.
Én street workout versenyző vagyok, úgyhogy az edzés mellé szerettem volna valami intenzív kardió-mozgásformát beemelni hetente párszor. Nem vagyok egy futó-úszó alkat, bicikliből pedig egy kis Decathlonos montim van, azzal meg azért nem lehet olyan keményen csapatni hosszútávon, hiszen nem akarok évente új kerékpárt venni. Az ugrókötél és a lépcsőzés nekem nagyon monoton volt.
Mindig is vonzottak az extrém sportok, úgyhogy beruháztam egy rollerre. Ezt öt éve tettem meg, akkor voltam 21. Azóta több haverom is vásárolt roller, úgyhogy hetente többször ki szoktunk menni egy-két órát intenzíven streetelni. Mondanom sem kell, hogy ha az ember nem csak elbohóckodja a rollerezést, akkor kb. 45 perc után úgy dől rólad a víz és úgy kapkodod a levegőt, hogy az hihetetlen.
Hát jó, persze, ahogy biciklizni is mindenki tud. Mégsem mondja senki a BMX-re, hogy uncsi és könnyű, pedig biciklizni is mindenki tud.
Rollerrel gurulni mindenki tud, bár ez sem teljesen igaz, hiszen ha ráállítasz a rollerre egy átlagos, elhízott, csokizabáló, lusta személyt, az két méternél többet nem fog gurulni rollerrel, de tegyük fel, hogy az állítás igaz. De azért így nem tudja mindenki csapatni, mint a következő videón. És ez még csak nem is egy durva, profi világszínvonal. Elképesztő lehetőségek vannak az extrém rollerezésben:
Lehet. Nekem akkoris tul lassu meg nem eleg szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!