Undertaker tényleg meghalt?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert a kedvenc pankrátorom és a múlt héten láttam egy videót youtube oldalon h Kane egy ilyen gyászbeszédes izét mond.2010. aug. 21. 10:40
11/27 A kérdező kommentje:
pl.:?
2010. aug. 22. 18:09
12/27 anonim válasza:
Maximum ő.De ő is csak játsza a meleget.
13/27 anonim válasza:
a leg normálissam köztük a z HHH
15/27 A kérdező kommentje:
de Undertaker és Kane testvérek!
2010. aug. 25. 21:01
16/27 anonim válasza:
Már elnézést,de ti ennyire hülyék vagytok?
1.Undertaker nem halt meg,csak beszedett egy sérülést egy Rey elleni meccsen.De már visszatért.
2.Miért lennének a pankrátorok melegek?Goldust sem az csak,ő ilyen ''hollywoody filmsztár'' szerepet játszik.
A legtöbb pankrátornak felesége és gyerekei vannak.
Undertaker és Kane meg csak a sztoriban testvérek.
17/27 anonim válasza:
Tényleg?Nem mondod.Köszi,hogy felvilágosítottál minket tudatlanokat.Nagyokos:)
18/27 anonim válasza:
:D hát te ez első oldal hozzászólásaibol mit szürsz le?
19/27 anonim válasza:
Mindenki viccre vette szerintem:).Az én kedvencem Razor Ramon és ő sem kubai,az akcentusa is poén,csak a kedvenc filmje volt a Sebhelyesarcú és jól utánozta Tony Montanat.
20/27 anonim válasza:
:) értem,de azért,hidd el,hogy a kérdező nem viccből mondta.Vannak olyanok akik ezt komolyan veszik.
Ajánlom figyelmedbe a Facebookon CsabiPeru név alatt található üzenőfalat hétfő esténként!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!