Sport hatására növekszik a szervezet tesztoszteron
termelése?
Figyelt kérdés
Alacsonynak érzem magam és szinte semmi arcszőrzetem sincs.
A pandémiás időszak után kezdek el bokszolni és az a kérdésem, hogy heti 3-4 boxedzés hatására növekszik-e a tesztoszteron szintem, nőhetek-e, valamint szőrösödhetek-e a sport hatására? 20/F
ha súlyzós edzést végzel akkor igen. mástól ami nem kényszeríti a szervezetet izomövesedékre nem.
Mellesleg csináltass egy tesztoszteron szint vizsgálatot.
ja és te már nem fogsz nőni 20 évesen.
2021. márc. 24. 19:01
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, jelenleg 176 cm magas vagyok, szóval szomorúan hallom, hogy a növésről lemondhatok... 😢
2021. márc. 24. 19:07
3/12 anonim válasza:
Magasabbnem leszel és különben sem a tesztó a felelős a magasságért hanem a hgh. Box edzés is tud lenni nagyon intenzív és megfogja növelni a tesztó termelést. Szorosodni viszont nem fogsz, tapasztalat. 4x magasabb volt a tesztó termelésem másfél hónap edzés után, mégsem szorosodtem be, ki tudja miért. De szerintem ahhoz sokkal több tesztó kell (külsőleg bevitt) hogy jobban nőjön a szőr.
2021. márc. 24. 22:18
4/12 anonim válasza:
Hát a tesztoszteron az nőni fog, a magasság általában 1-2 cm amit produkálni szoktak/ tudnak az emberek 20-30 között még, férfiként nagyobb az esélyed, nők hamarabb fejezik be a növést, de csodára ne számíts, ez inkább genetikai kérdés. 176cm telesen jó amúgy ne röhögtess, én vagyok 172cm 22évesen és általában nem számítok alacsonynak, bár ha pechedre pont 190 magas emberekkel barátkozol lehet zavaró. Saját tapasztalatomból kiindulva magasabb embereket inkább Dunántúlon láttam, bár ez csak saját tapasztalat.
2021. márc. 25. 14:26
5/12 anonim válasza:
ja 4 szer magasabb meséljél még pisike mi volt az eredeti érték ?
2021. márc. 25. 18:28
6/12 anonim válasza:
5. a 4. a tesztoszteronra érti nem a magasságára
2021. márc. 25. 18:43
7/12 anonim válasza:
én is arra gondoltam.
Ha egy átlagos 679 ng/dL értéket nézel akkor annak a négyszerese 2716 ng/dL amit szteroiddal sem könnyű elérni.
de ha egy alacsony 300 ng/dL kezdő érték az akkor is a természetesen elérhető felett van 200zal.
2021. márc. 25. 19:31
8/12 anonim válasza:
hát valószínűleg igazad lehet, méregetni nem szoktam, de nyilvánvalóan a túl magas sem jó, meg hát kicsit indulatosabbá tehet pláne ha szúrod is.
2021. márc. 25. 19:39
9/12 anonim válasza:
Pisike, mesélek még, nekem nem volt átlagos a tesztó szintem, jóval alacsonyabb volt 200 körül, pontosan nem tudom, mivel jópár éve volt, edzéssel + kiegészítők (semmi komoly, csak természetes) megnőtt 800korulire, lehet túlzás a 4x mert 3 egész valamennyi, de az ilyenek, mint te, azok a fotelből nagyon okoskák tudnak lenni. Igen tudom, 50 éve orvos vagy, csak tesztoszteron szintekkel foglalkozol és már pedig neked senki sem mondhatja az ellenkezőjét, amit te tapasztaltál. Azért birkózz meg ezzel, ha nem megy nem baj, csak ne legyél idióta a megnyilvánulásoddal, vagy ha nem tudsz nem beszólni, akkor inkább maradj csendben.
2021. márc. 26. 10:42
10/12 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a kiegészítőket kihagytad először. Meg már 200 körül, meg 800 körül. Alakul ez.
Gondolom most jobb hogy (majdnem) tied az utolsó szó, mert a fajtádnak mindig nagyon fontos.
legközelebb kezd azzal, hogy csak a terem szagától elkezdett nőni. ha ár lód legyen kövér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!