Hogyan lehetne ezt a hátraszaltó-féleséget megtanulni?
Pink egyik klipjében van egy mozdulat, amit meg szeretnék tanulni. Kellenek hozzá alapok? Nehéz megcsinálni? Link: http://www.youtube.com/watch?v=NZZ5VO97ix8 (a videó végén van 03:18-nál)
A hivatásosoktól elnézést kérek, ha van ennek a mozdulatnak valamilyen speciális neve, én nem értek hozzá :)
Nem tudom, én kiskoromban fejest ugrottam egyszer a fotelba, a kezemet se raktam oda, aztán reccsent a nyakam, nem kaptam levegőt, de szólni se tudtam, csak így ültem. Végülis túléltem, csak utána 3 napig feküdtem az ágyban, mert nagyon fájt a nyakam :)
Szerintem előszőr a sima kézenállással kezd.
Aztán ilyen gumi ugrálón ami a ligetbe van, azon nekem sikerült az előre szaltó, de még azon is nehéz.
Nem olyan könnyű mint aminek látszik.
De úgy simán a földön, hát azt szerintem nem is lehet.
Mondjuk amit a csaj nyom itt, az inkább ilyen cigánykerék, egy kézzel, és hátrafele jön ki belőle, de nem tudom mi lehet a neve ennek :)
az angol neve 'macaco'. macaco tutoiral vagy ilyesmi - így keress rá youtube-on :D
sajnos én nem tudom úgyhogy nem tudok benne neked segíteni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!