Egy airsoft M4 akár lehet 420 FPS-es? Erre a kérdésre nem találtam a választ, sajnos
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 23:50
1/5 anonim válasza:
Én G36C-m gyárilag 400 FPS 0,20 g-os golyóval és 515 FPS 0,12 g-os golyóval. És ez ráadásul elektromos, ami ugye gyengébb, mint egy gázos. Szóval ha egy bika erős, gázos M4-et nézünk, akkor simán lehet 420 FPS, főleg könnyebb golyóval.
2/5 anonim válasza:
Lehet, papíron az én m4em 0.20as golyóval 390fpst ír, és elektromos.
3/5 anonim válasza:
lehet de legjobb ha gázos főként co2 ha eléggé fel van turbózva akár az 500 fps is el lehet érni viszont azt otthon kell elintézni mert ilyen erőset nem lehet venni
4/5 A kérdező kommentje:
400-420 FPS-es elektromos M4-et vennék, köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 21. 16:19
5/5 anonim válasza:
Ha az én G36C-m gyárilag 400 FPS, akkor szerintem M4 is lehet gyárilag 400 FPS, elektromosan. Viszont ezeknek ára van. Enyém is Amerikából rendeltem, full metál, komoly minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!