Hogyan tudnánk apukámmal 2-en idén December 29.-én a Szilveszter Rallyra a Hungaroring belső területére? Sajnos zárt kapus lesz a nézőknek.
Ha minden tudsz a versenyről akkor nem kérdeznél ilyet.
Vagyis, NEM TUDSZ MINDET!
Nem olvastad elég figyelmesen a kiírást, így átsiklottál a belépőhöz való hozzájutás lehetőségein.
Tehát NEM TUDSZ MINDENT!
Ráadásul még a kérdésed is értelmetlen, kimaradt a legfontosabb szó, a "bejutni".
Szóval, tényleg NEM TUDSZ MINDENT!
/no erről ennyit/
Utolsó: #okcső
Milyen kimaradt a legfontosabb szó? Rajtad kívül mindenki érti a kérdést hogy mi a célom. És amúgy meg nem maradt ki mert aki annyiból nem érti hogy mi a kérdés lényege hogy zárt kapus lesz (azaz te) annak nem való a kérdés!!!
Bizonyára értettem ha válaszoltam is rá. ;)
"hogyan tudnánk apukámmal 2-en idén dec. 29-én a Szilveszter rallyra a Hungaroring belső területére".
Viszont úgy látom te nem értetted a válaszomnak azt a részét ami érdekel. ;)
Fogod magad aztán belógsz.
Beöltözöl ilyen rally ruhába, akasztasz a nyakadba VIP kamu kártyát aztán a kutya nem fog megszólni.
De a Hungaroring alapból ilyen dimbes-dombos, erdős helyen van, könnyen találhatsz olyan helyet ahonnan belátod a pályát szóval még ez sem kell.
Beszéld meg a fejessel.
Komolyabb összegért beenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!