Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jáccunk❗Ha te egy olyan edző...

Jáccunk❗Ha te egy olyan edző lennél aki? 🤯🙈🥳3️⃣2️⃣1️⃣⤵️

Figyelt kérdés

Aki olyan gonosz lenne hogy nem engedne be akárkit az edzésére, hanem elvárna egy alapkövetelményt amivel a mozgást/ügyességet méri, mi lenne az?

PL: shaolin kung fu mester vagy és egy kip up a beugró ☯️

JÖHETNEK ÖTLETEK KÜLÖNFÉLE SPORTOKHOZ!

😃

2020. nov. 19. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jáccok,bocs.
2020. nov. 19. 09:32
 2/6 A kérdező kommentje:
1: ilyenkor csak mosolyogj egyet, és keress szépen egy másik kérdést. nem bonyolult.
2020. nov. 19. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen más területekről, de persze valójában nem csinálnám meg, mert nem lenne ügyfelem, de jogos lenne az elvárás:

- Ha hegymászó, sziklamászó, via ferrata oktató vagy szervező lennék, csak olyannal foglalkoznék, aki előtte gyalog "megmászott" egy legalább 2000-es hegyet legalább 1200, de inkább 1500 méter szintemelkedéssel, oda-vissza egy napon belül. Akik már voltak ténylegesen is mászni, azokat max. egy nehézségi szinttel nehezebb helyre vinném.

- Ha futó edző lennék, csak olyannal foglalkoznék, akik szántak már rá egy hónapot, hogy kocogjanak, és le tudjanak futni megállás nélkül 5 km-t. Aki ezt magatól nem képes megtenni, az nem akar változtatni az életén, csak hallotta, hogy divat a futás. Ha maratont akar futni, akkor csak ha már futott félmaratont, és a tényleges edzés megkezdése előtt legalább 4 héten át hetente lekocog heti 42 km-t. Ha félmaratont akar, akkor ugyanez 10k-val, és így tovább.

- Ha tájékozódási futó edző lennék, akkor teljesítsen egy pályát nyílt kezdő kategóriában, ahol csupa ösvényen, úton vagy más vezetővonalon kell csak haladnia. Utána megbeszéljük a térképen lévő dolgokat, majd kezdheti az edzés.t

- Ha Spartanra akar készülni, akkor elküldeném pár hónapra tájfutni, ahol bozóton, sáron, patakokon át nem extrémitás, hanem alap, ezért nem fog senkitől elismerést kapni, meg a többiekkel pózolni mikor nyakig sárosan befut. Ha tudja ezt helyén kezelni, mehet Spartanozni.

-Ha barlangász akar lenni, levinném az Alba Regia barlangba csak a Kupola teremig, ha a Gubanc felé, akkor odafeléa hasfék aknán, aztán utána megbeszéljük, mennyire érdekli a barlangászat. Nem szivatás, bár nem barlangászok, de nekem ez volt az első élményem ami nem kiépített, nekem tetszett, de voltak sztorik, hogy valakik visszafordultak az elején, mert be.szartak.

2020. nov. 19. 12:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszod, nagyon klassz, erre gondoltam! Tájékozódási futásról még nem is hallottam wow

Szerintem jó a kérdés, úgyhogy ha nem jön rá min 29 komment különböző felhasználóktól, akkor én tuti dobbantok innen most már 😂

2020. nov. 19. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Shaolin Kung Funál alapból van elvárás, miszerint shaolin szerzetesnek kell lenned. Shaolin Kung Fut ugyanis csak shaolin kolostorban tanulhatsz, ott meg csak shaolin szerzetesek tanulhatnak. Egyik se fogja kockáztatni a kirúgást azzal, hogy külsőst oktat.

Kínában csak a kolostorokban oktatott kung fu-t tekintik Shaolin Kung Funak, a többit Wushukémt azonosítják, hiába, hogy esetleg ugyanazokat a technikákat alkalmazza.

2020. nov. 21. 11:00
 6/6 A kérdező kommentje:
te karótnyelt
2020. nov. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!