Milyen méretű gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy régi deszkám, fogalmam sincs milyen méretű, mindenesetre most azon gyakorolok. Le kellene cserélni, nagyon rozoga már. 165 cm vagyok, a lábam 38-39-es. Én egy 7.75-re gondoltam. Szerintetek?2020. nov. 15. 20:09
1/6 anonim válasza:
Dechatlonban nagyon jó gördeszkák vannak,menj el és válogass kedvedre
2/6 anonim válasza:
Háát...
Nagyon alap dolgokra a Decathlonos cucc jó, de ha nagyobb igénybevételnek lesz kitéve, bizony törni fog hamar. Légyszi ezt vedd figyelembe.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi de a kérdésem nem az volt hogy hol vegyem, vagy hogy milyen márkájú legyen. Azt kérdeztem hogy milyen mértűt vegyek.
2020. nov. 20. 09:58
4/6 anonim válasza:
Hát figyu, ez attól függ melyik komfortosabb. Gondolom nem próbáltál ki többféle deszkát.
40 alatt 7.75 a deszka ideális mérete, 40-42 körül a 8 a megfelelő méret, míg 42-től mehet a 8.5.
Az enyém 8-as mert 41-es a lábam.
Lehet pontatlan voltam, sorry, majd lesz aki jobban segít de a neten is van rohedli tipp.
5/6 anonim válasza:
kérdező: menj el,próbálgass, amelyik tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!