Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen méretű gördeszkát vegyek?

Milyen méretű gördeszkát vegyek?

Figyelt kérdés
Van egy régi deszkám, fogalmam sincs milyen méretű, mindenesetre most azon gyakorolok. Le kellene cserélni, nagyon rozoga már. 165 cm vagyok, a lábam 38-39-es. Én egy 7.75-re gondoltam. Szerintetek?

2020. nov. 15. 20:09
 1/6 anonim válasza:
Dechatlonban nagyon jó gördeszkák vannak,menj el és válogass kedvedre
2020. nov. 17. 07:04
 2/6 anonim válasza:

Háát...

Nagyon alap dolgokra a Decathlonos cucc jó, de ha nagyobb igénybevételnek lesz kitéve, bizony törni fog hamar. Légyszi ezt vedd figyelembe.

2020. nov. 19. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi de a kérdésem nem az volt hogy hol vegyem, vagy hogy milyen márkájú legyen. Azt kérdeztem hogy milyen mértűt vegyek.
2020. nov. 20. 09:58
 4/6 anonim válasza:

Hát figyu, ez attól függ melyik komfortosabb. Gondolom nem próbáltál ki többféle deszkát.

40 alatt 7.75 a deszka ideális mérete, 40-42 körül a 8 a megfelelő méret, míg 42-től mehet a 8.5.

Az enyém 8-as mert 41-es a lábam.

Lehet pontatlan voltam, sorry, majd lesz aki jobban segít de a neten is van rohedli tipp.

2020. nov. 20. 21:15
 5/6 anonim válasza:
kérdező: menj el,próbálgass, amelyik tetszik
2020. nov. 21. 12:30
 6/6 anonim válasza:
én minél nagyobbat vennék
2020. nov. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!