Daido jukuzik itt valaki? Mik a tapasztalataitok?
Őszintén megmondom, kicsit bővebb tapasztalatokat szerettem volna olvasni, de kezdetnek nem rossz :)
Arra kérlek, folytasd :)
Előző: Röviden a tapasztalatom:
Kemény, én nagyon szeretem :)
Edzéseken amúgy van erőnlét, nyújtás de elsősorban a technikákra igyekszenek rámenni. Vannak ütések, rúgások, fogások, feszítések, földrevitel, földharc, stb...
Elsősorban az érdekel, hogy sérülés gyakran van-e edzésen; az erőnléti rész mennyire kemény és így a végén érdekelne még az is, hogy mennyibe kerül 1 hónapra az edzés :D Ha eszembe jut még valamilyen kérdés, akkor felteszem :)
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, már amelyiknek volt haszna :)
Sérülés: bármilyen védőfelszerelést használhatsz edzésen (herevédő, lábvédő, stb...) Azért vigyázunk egymásra, de persze előfordulhatnak kisebb sérülések, de nem jellemző.
Keménység: nem lesz gond az alvással este hidd el! De ki lehet bírni.
Ár: Attól függ hova mész edzeni. Az edzőtől érdeklődj!
Menj el egy edzésre, s ott meglátod! Ezt tudom javasolni!
Eszembe jutott még egy kérdés (igazából 1,5)
Milyen ruhában dolgoztok edzésen? A versenyeken látott felöltőben vagy pedig mackónadrág és póló?
A félkérdés az lenne, hogy te például mennyiért edzel? Csak egy körülbelüli tájékoztató ár érdekelne; meg az, hogy heti 2 edzés van jellemzően?
Én speciel karateruhában edzek. Ha ütéseket gyakorlunk akkor lehet pólóban is lenni, de földharcoknál, fogásoknál ez nem jó. A Kudo Gi vizsgára, meg mondjuk nemzetközi edzőtáborba kell elsősorban, edzéseken nem szoktak szólni, ha egy fehér karateruhában vagy.
Havi kb 4-5e Ft, de én vidéken járok. Érdemes az edzőt felhívni telefonon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!