Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi lenne a reakciód ha a...

Mi lenne a reakciód ha a mester azt mondaná h ez ⬇️ a beugró az egyesületébe?

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 31. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez egy trükk, miért kérne trükköt az edző?
2020. okt. 31. 14:44
 12/20 A kérdező kommentje:

Hagyjuk ezt a videót. A kérdés az, h szerintetek szemétség lenne-e egy edzőtől ha olyan beugrót kérne az egyesületébe amellyel a fizikumot, ügyességet méri?

Direkt nem akartam sima futást/gyúrást írni mert hiába jár valaki a gym-be és dagad az izomtól ha olyan merev h nem tud úgy mozogni mint egy shaloinos. Viszont így, hirtelenjében nem tudtam mást linkelni, de az igaz, h nem pont ilyen videóra gondoltam én sem.

Így érthető?

2020. okt. 31. 14:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Ahol elég jelentkező van hogy válagosson, általában több csoportott hoznak létre kezdő, haladó stb. Beugronak nem sok értelme van.
2020. okt. 31. 15:02
 14/20 A kérdező kommentje:
13. Szerintem a válasz hasznos!
2020. okt. 31. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:

#10 és #12-höz hozzá fűzve.

Egy bizonyos szintig fejleszthető az állóképesség és a fizikum ha eléggé kitartó az ember. Felesleges lenne pusztán az előbbik hiányossága miatt kiszórni a jelentkezőket.

Az ötlettel viszont nincs baj, tényleg lehetne valami hasonló próba, felvétel előtt inkább csak amolyan poén szerűen.

2020. okt. 31. 15:30
 16/20 A kérdező kommentje:
Mi lenne az a bizonyos poénszerű beugró?
2020. okt. 31. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen egyesület. De mondjuk ha akrobatikáról van szó. Lehetne olyan csoport, ahova a belépő egy egylábas hátraszaltó. Vagy ha kaszkadőr suli, akkor tudjál kétméter magasról bukfencezni...
2020. okt. 31. 18:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Uhh :D a hátraszaltó szerintem nem kezdő szint az akrobatikában sem, így az elég genyó lenne, nem? :D

Jöhetnek még ötletek különféle sportokhoz ez tök izgi!

2020. okt. 31. 18:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Ja "olyan csopot" eleve szétszedted, bocsi nem szóltam:)
2020. okt. 31. 18:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja halado csoport, vagy keznelkuli ciganykerek...
2020. nov. 1. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!