Ferirr kérdése:
Ez a gördeszka jónak számít?
Figyelt kérdés
Kinéztem ezt a gördeszkát [link] Szerintetek ez jónak számít?Jo az ar ertek aranya?
Illetve komplett gördeszkát vegyek vagy saját magamnak rakjam össze? Hogy jövök ki olcsóbban? És hogy tudok jobb deszkát össze rakni?
(Kezdő vagyok)
2020. szept. 6. 18:04
1/1 anonim válasza:
Sztem ne vegyél túl drágát ez a 30 nekem soknak tűnik. Vegyél kezdésnek egy ólcsót, mert akár meg is unhatod és csak porosodna a szekrényben. Meg az elején retek sokszor fog sérülni a deszkád, javasolnék egy olcsóbbat mondjuk harmad ennyiért azt nem kéne félteni. De későbbiekben ez egy jó deszkának tűnik, jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!