Mi most ez a nagy Kelly's őrület a magyar downhillben?
Figyelt kérdés
Pl az idei Downhill OB-n a Junior és az Elite kategóriát is Kellys Noid biciklivel nyerték. Pedig abból a pénzből csomó lehetőség lenne még, miért pont Kellys?2020. aug. 26. 00:21
2/6 anonim válasza:
Teljesen laikusként kérdezem: ha OB-t nyertek vele, akkor jó bicikli, nem? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Jó meg minden, csak már majdnem minden második embernél az idei meg a tavalyi Noid-okat látom, 1-2 éve meg senki nem használt Kellys-t :D
2020. aug. 26. 02:47
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy a Kellys fizetett egy-két bringásnak azért hogy azzal versenyezzen.Támogatók a kerékpár sportban is előfordulnak.
5/6 anonim válasza:
Az én időmben meg mindenki alatt magellan vega volt...
Dh alajáraton gazdag gyerekek jatszótere, többség mindig azt veszi ami ép divatos, nem azt ami a legjobb, trial detto...
6/6 A kérdező kommentje:
Talán minimális pénzt lehet kaphattak, viszont az 100%, hogy csak úgy biciklit nem kapna magyarországon senki, még ha folyamat első helyen végezne mindenhol szerintem akkor se. Még világszinten is elég nehéz olyan szintet ütni, hogy valaki biciklit kapjon a támogatótól, ha csak nem vagyok Factory Racing csapatban.
2020. aug. 26. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!