Mi ez a nagy deszka meg bmx láz? =/
kb. 4-5 éve deszkázom, akkor még alig voltak deszkások, bringásokból is csak kevés.. de az utóbbi 1 évben szinte minden kortárs deszkázik/bmx-ezik már =/ ez valami új divat, vagy mi? már a kedvem elmegy az egésztől..
14f
Én nem deszkázom, nem is vagyok bmx-sem. Olykor elmegyek pár km-et bringázni, mert jól esik meg kicsit kiszellőzik a fejem de ennyi. Viszont a sok kis divatköcsögből nekem is elegem van már. Most épp az a divat, hogy mindenki kib****ott dc, etnies, converse meg ilyen g**iket hord, és hirtelen az összes kis taknyos sz*r elkezdte, csak mert a lányoknak ez tetszik. SZÁNALOM A KÖBÖN!!!! 15 éves vagyok, de nincs az a pénz amiért én is ilyen sablon emberként élnék. Ebből adódóan van kb 5 jó barátom a környéken meg a szomszédkerületből kisgyerekkori barátok és annyi. De nem cserélem le az acélbetkóst, sem azért mert ez a divat, sem azért mert épp a lányoknak ez tetszik. Remélem ez is csak valami divathullám, mert a hányinger kerülget, hogy minden kis szarnak kilóg a fél p***ája a gatyából és undorító feszülős gatyákat, meg rózsaszín cuccokat hordanak. SZÁNALMAS! Persze tisztelet a kivételnek, aki nem azért űzi a sportot, mert épp a lányoknak ez tetszik, hanem azért mert tehetséges benne és ez tetszik. De ne akarjon már mindenki az lenni.
Egy szó mint száz, forduljon fel az összes kis divatmajom, akik meg tényleg deszkások, bringások, azok ne hagyjanak fel vele csak mert jött pár 11 éves zöldfülű szarcsimbók! További szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!