Mi a véleményetek rólam?
Ha hiszitek ha nem én ugy nőttem fel hogy dolgoztam.Bizony vannak még ilyen emberek.És nem szeretném igy folytatni az életem, hogy dolgozok.Elkezdtem sportolni 1 éve.A sport a boksz de későbbiekben az mma lesz.Tudom milyen áldozatot kell hozni hozzá hogy. Mivel kisebb koromba sok mindent nem csinalhattam.De ezenkívül sok baratom volt es veluk voltam. Nem vagyok bulizos tipus. Inkább az aki kőkeményen eddzi magát, és mellette dolgozok is rengeteget házimunkákat.
Tudom hogy sikerülni fog nekem a bunyó, de nagyon hosszú az út.... addig.Sokat gyakorlok otthon, eddzek. És az elkötelezettségem is megvan hozzá.És ami a legfontosabb!
ÖRÖMÖMET LELEM A BUNYÓBAN.
Későbbiekben annyi pénzt szeretnék termelni hogy eltudjam tartani a családom és rokonaim, ugy hogy több pénzem legyen mint amit el tudok költeni. Igazábol nagyra vágyó vagyok.
Biciklivel járok eddzeni terembe mert nem engedhetjuk meg magunknak hogy autoval vigyenek hozzanak. Pedig van autonk,de a benzin draga... 25km biciklizek,egy rossz regi országutival heti 2x.Odamegyek 12km(veszelyes az ut neha felek is... )utanna egy kőkemény edzés boksz és mikor vege hazamegyek biciklivel 12km
És ezt ugy hogy mellette mindennap dolgozok, segitek apamnak. Nagyon elkötelezett vagyok eziránt. És bármit megtennék hogy azt csinaljak amit szeretek.
Mindennap futok.
Szeretem túlterhelni magam, inkább kihozni magambol a legtöbbet.
Aki tényleg eltökélt valamiben azt nem érdekli mások véleménye.
Az, hogy szeretsz dolgozni önmagában nem baj, csak ha mániáddá válik és mást lenézel zaklatsz és próbálod másra is ráerőltetni az életmódod.
Sok sikert az álmaidhoz!
Csak ez sajnos nem így megy. Attól, mert te azt hiszed sikerülni fog nagyot robbantanod a bunyózásban, attól még nem biztos, hogy így lesz. Idehaza baromi nehéz elérni ezt a szintet.
Főleg MMA versenyek nagyon kevés van. Ami van abból nem fogsz tudni megélni. Neked ahhoz az kellene, hogy külföldről felfigyeljenek rá, ahhoz meg tényleg nagyon jó eredményt kell felmutatnod. Ez még a legkönnyebbik része.
A neheze ezután jön, mert alapból ott is olyan teljesítményt kell produkálnod, hogy a szponzorok felfigyeljenek rád. Te ebből még nem fogsz megélni, neked azért kell, hogy tud fizetni a külföldi MMA edzéseidet, mivel idehaza nem sok helyen van olyan háttérstáb, felszerelés, stb, amiből te milliomos tudnál lenni.
Aztán meg olyan teljesítményt kellene felmutatnod, ami mellett felfigyelne rád egy komolyabb MMA szervezet. UFCről először ne is álmodj, oda nehéz bekerülni.
Aztán így kellene ott végig felkapaszkodnod az MMA szervezetek ranglétráján, míg elérsz oda, hogy meg is tudj élni a versenyzésből. Mert nem olcsó mulatság az egész, rahedli sok pénzt kell kifizetned az edzőtáborokra, stb. Nem mindenki McGregor szintű fizetéseket kap.
Ezt elérni meg külföldön is nehéz, idehaza még nehezebb. Itt nem elég annyi, hogy te élvezed a bunyót, stb.
Nezz meg 1-2 hires magyar mma-st. Nem tud itthon megelni a bunyobol.
:(
Nezz masik orszagot.
A véleményem az, hogy rettenetesen naiv vagy és álmodozó. Az, hogy bokszolgatsz egy éve és bringázol, az összességében semmi. Tudod, mikor álmodozz ilyenekről? Mikor már vagy 5-6 éve bokszolsz és mellette tolod ezerrel a BJJ-t és a muay thai-t. Legyenek amatőr szinten JÓ eredményeid. EB-bajnok bokszból, bjj-ból. Ha ezek megvannak, akkor ESETLEG gondolkodhatsz ilyenben. Tanulj ezerrel nyelve(ke)t. Utazz ki USA-ba, ott pedig próbálj egy MMA szervezetet keresni, amihez csatlakozni tudsz. Aztán persze, ott is kell hozni az eredményeket.
De inkább ennyire nagyravágyó álmaid ne legyenek. Egy évnyi boksz a lóf4sz tormával. (Persze valahol el kell kezdeni). A jelenlegi szinteden szabályosan sehol sem tartasz még. Még amatőr versenyszinten sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!