Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez milyen minőségű gördeszka?

Ez milyen minőségű gördeszka?

Figyelt kérdés

[link]

Trükközni is akarok vele, úgy h nem törik szét.

Ha a kosarat megtudjatok nyitni akk ott van egy másik is. Azt is véleményezzétek akk. :)

Lehet még linkelek ide, csak egyszerre csak egyet tudok...

2020. júl. 11. 12:41
 1/8 anonim válasza:

A kosarat nem tudtam megnézni mert azt nem látni hogy te mit raktál oda be. Elmondom neked őszintén hogy nekem is van ilyen deszkám és nagyon jól lehet vele trükközni mondjuk a csendes utcán száguldva egy kicsit hangos a kerekek érintkezése a betonnal de nagyon jól megy és alkalmas a trükközésre , illetve arra hogy A-ból B pontba eljuss vele. Én ezzel járok a suliba is.

Habár lány vagyok én nagyon élvezem ezt a gördeszkát, nekem nagyon bejött persze tudok róla rosszat is mondani , például hogy hangos amit már fentebb is írtam. Nemtudom hogy ezt most a jó közé vagy a rossz közé soroljam, de 1 év alatt egyszer kellett mind a négy kerekét kicserélni mert kopott. nekem ez a véleményem, a helyedben a legelső alkalommal beszerezném. :)

2020. júl. 11. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is lány vagyok.

És az viszont nálam nagy gond h hangos. Azért nem merek vele utcán közlekedni.

Vki nem tudja h lehet-e ezt cserélni egy csendesebb kerékre?

2020. júl. 11. 13:41
 3/8 anonim válasza:
Hát én szerintem szaküzletben tudják ezt. Vagy egy decathlonban esetleg érdeklődsz utána!
2020. júl. 11. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A keréknél a 95A jelöli a keménységét, minél kisebb ez a szám annál puhább, ergo csendesebb. Viszont, hacsak nem kinából akarod rendelni, akkor egy szett kerék drágább lesz mint ez a komplett deszka.
2020. júl. 11. 14:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Kínàból is jó minőségűt rendelni?😅 olcsón
2020. júl. 11. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez trágya...

Gurulni jó, de mindene silány minőségű dzar, az enb80kgommal lehet gurulni sr mernék vele... láttam már olyat, akinek a felfüggesztés eltörött ilyenbolcsó szaron és úgy pofára esett, hogy az első 4 metszőfogától azonnal búcsút mondhatott és azborra is betörött.

Egyik haver attól hányt, hogy látta az arcat, én meg kétségbeesetten próbáltam mentőt hívni...

Minőségi deszkának egy kerék szett kerül annyiba, mint ez a deszka... maga a lap 16-21000között, felfüggesztések pedig 11000-20.000között...

Egy értelmes deszka 35000-40000nél kezdődik.

Szarral egyébként tanulni is nehezebb... nameg könnyebb rossz élményeket begyűjteni...

Deszkát szakkereskedésben vegyél ne ilyen gagyi játékboltban.

2020. júl. 13. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Hidd el, nem azért kerülnek ezek ennyibe, mert le akarnak húzni...

Azért durva különbségek vannak anyagminőségekben.

2020. júl. 13. 08:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Jojo értem én,de valszeg csak a nyárra tervezek,majd ekmegyek dolgozni es ga meg erdekel a deszkazas akk veszek drágábatt.
2020. júl. 13. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!