Vannak itt vadászok?
Figyelt kérdés
Mi történik, ha engedély nélkül egy erdőben nyúlra lövök, és elkapnak?2020. jún. 19. 16:47
1/4 anonim válasza:
Ha egyébként a fegyverre van engedélyed akkor "csak" orvvadászat, + ha mezei nyúl akkor még vadászati tilalom is van rá, meg még rárakódhat pár dolog, nehéz így megmondani.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezeknek hol tudok utánanézni?
2020. jún. 19. 17:05
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként azért jutott eszembe a kérdés, mert most kezdtem újra íjászkodni, 4 5 év után. Közben pedig sokat fotóztam tájakat, így amikor erdőben jártam, sokszor láttam őzeket meg nyulakat is. Igazából abszolút könnyű célpont lenne, mert akár pár méterre is oda lehet ezekhez az állatokhoz lopózni. Szóval eszembe jutott, hogy mi lenne, ha egyszer kimennék az íjammal és elejtenék egy nyulat és lebuknék. Nem tervezek ilyet csinálni, abszolút teoretikus kérdés volt.
2020. jún. 19. 17:16
4/4 anonim válasza:
Elég szépen megbüntetnének téged orvvadászért, aztán az a vadásztársaság is elég szép kártérítést akasztana a nyakadba, amelyiknek a vadját kilőtted. Főleg, ha őzt lőnél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!