Longboardosok! A longboard kesztyű fékezi is a deszkát nagy sebességnél vagy csak egy kis támaszt nyújt slidehoz?
Szia! Ex rendőr vagyok. A rendőrök szolnak erte, civilben nekem is szoltak, kerekparuton mentem.
A deszka gyalogosnak szamit. Kresz szerint a gyalogos, ha nem megfelelo minosegu a jarda vagy nincs, akkor setalhat a forgalommal szemben ugye az uton vagy kerekparsavon. Deszkaval egyertelmu hogy nehany jarda nem megfelelo igy a KRESZre hivatkozva elvileg lehetne menni. Csak a rendorrel nem erdemes vitazni, inkabb bunbano bociszemek es hatha jofej.
Facebookon lepj be a HillDancers Hungarian Longboarding csoportba, ott sok hasznos infot megtudhatsz, olvashatsz, kérdezhetsz.
A kerékpár, az kerékpár ugye, a deszka meg gyalogos, tehat nem igaz amit mondtak sajnos, teljesen mas Kresz szabalyok az iranyadoak.
23/F
Abban is megvan a móka :D Egyébként én is használtam, még munkába járásra is. Én Pesti vagyok és itt a belvárosban pl vannak széles járdák is (körút, Andrássy stb) és ott mentem sokat, illetve a duna parti járda részen, ott is széles. Nekem egy longboardom is van, de amit igazán szeretek az a kicktailcruiser, mert én is inkább haladni, cruisolni szeretek, viszont ilyen downhillezéshez stb meg nem is nagyon értek, meg nem is nagyon mernék, félek, hogy elütnének vagy bármi.
Hát itthon ilyen poroszos a rendszer, tudod :)
Meg az állatpolgároknak is más a felfogása. Nem baj, lassan ide is elér a 80's évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!