Apaca0 kérdése:
Moove Candyboard vélemények? (Kezdő vagyok)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kapok egy gördeszkát, pontosan egy Moove Candyboardot (a Hervisből). Ketten mondták, hogy nem jó a minősége, viszont már megrendeltük. Abban bízok, hogy mivel a Hervisből lesz, jó minősége van. Kérdésem az lenne, hogy nektek tapasztalat vele? Vagy miket hallottatok róla? Kezdő vagyok, szóval nem nagyon törném, és 51 kg körül vagyok.(És lány.)2020. ápr. 11. 23:15
1/3 anonim válasza:
A gördeszka egy gusztustalan hitvány dolog, ami megrontja a mai fiatalokat. A sportok szégyene! Inkább lány létedre, űzzél normális sportokat!
Súlylökés, kötöttfogású birkózás, szumó, sílövészet, triatlon, kalapácsvetés, ritmikus sportgimnasztika, amerikai futball, siklóernyőzés, myanmar lethwei, krikett, műugrás, rúdugrás, downhill kerékpározás, akadályfutás, vízilabda, szkander, lovasíjászat!!!!!!
2/3 anonim válasza:
Nem igaz első! Kitűnő sport a gördeszka. Ha a kérdező azt szeretné akkor azt csinálja.
De amúgy kiváló sport még, a krikett, a hőlégballonozás is. Lánynak ajánlanám még a balettot is.
3/3 A kérdező kommentje:
Űzök más sportot is. Csak hobbinak gondoltam...
2020. ápr. 15. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!