Milyen gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
14/F2010. júl. 25. 19:22
1/3 anonim válasza:
Kezdésnek Hervises,Decatlonos deszka! bár én Játékboltos deszkával kezdtem 2 őt be is zúztam bő két hónap alatt. Az olliet és más könnyű trükköket bírja a grindnél az aljárol lejön a matrica és nem fog olyan jól vagy egyáltalán csúszni. Ha eső után kimész a csúszásgátló lejön róla és nem fog menni annyira az ollie a kickflip combon, tökön vág és hidd el nem túl kellemes érzés :D Csak kagyló alakút vegyél! 14 évesen a játékboltos deszki elég kicsi lesz számodra. 13/F
2/3 A kérdező kommentje:
Kössz szépen, a trükközéstől még messze vagyok...:)
2010. aug. 2. 21:49
3/3 anonim válasza:
én is 14 éves fiú vagyok második deszkámat akarom megvenni de nem akarok sokat szánni rá mivel nem sokat szoktam deszkázni találtam magamnak egyet de nem vagyok biztos benne hogy jó lesz mert mindenhol Hervis-es vagy Decatlon-os deszkát ajánlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!