Ki mennyi idő után került át kezdő csoportból haladó csoportba?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki thai boxol itt közületek, az mennyi idő után került át kezdőből haladó csoportba?
Az is érdekelne, hogy heti hány óra edzéssel?
Nem versenyezni szeretnék, csak érdekel, hogy ez hogy szokott menni. Vagy csak azok kerülnek a haladóba, akik versenyre készülnek?
Én egyébként 25 éves vagyok és nemrég kezdtem. Ezelőtt csak fociztam.
Heti 2 alkalommal szoktam járni, és heti egyszer beiktatok közé kondit, mert másképp nem tudok járni edzésekre.
Ha haladóba lennék egyébként, akkor annak a csoportnak az időpontja pont megfelelne minden nap :D Ezért is érdekel még, hogy ez nagyjából mennyi idő szokott lenni.
Köszi
25F
Ha olyan klubba jársz, ahol a kezdő csoport "gyűjtő", tehát 20-30 ember, az arcok cserélődnek, az edző azt se tudja ki vagy, akkor lehet, hogy soha.
Ha normális edzés van, kisebb csoportokban, akkor szerintem pár hónap, maximum fél-egy év szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!