Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan folytathatnám a pilóta...

Hogyan folytathatnám a pilóta karrierem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, már2.5 éve van vitolázó repülő jogsim és egy békebeli német vitorlázóm. DE! egymotoros kisgépre most teszem le a jogsit és nem tudom, hogy egyáltalán hogyan folytassam? Majd lesz egy falkém, ha összegyűlik annyi, de az nem elég alap, hogy hivatásos pilóta legyek. Lehetek utassállító pilóta, vadászpilóta és szintén a honvédségnél teherszállító pilóta..

Egyelőre csak hobbi ami zsebpénzből megy, későbbiekben kell majd állást szereznem, hogy fennttarthassam. Lehet ezt úgy, hogy pilóta vagyok valahol és akkor meg van oldva, vagy egy másik állás, de ami sokkal többet fizet, és akkor marad hobbi...

Imádok repülni, az egész repülés és a technikája minden pillanatban lenyűgöz..

2020. febr. 2. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyíregyházi főiskola, de sajnos fizetős (diákhitelt felvehetsz rá). Vagy ha elérted a megfelelő szintet, elmész sétarepüléseket vezetni egy céghez. A kicsi vagy a nagygép érdekel inkább amúgy?

Ha utóbbiaknál szeretnél közel kerülni a tűzhöz, érettségi után keress valamilyen földi kiszolgálói állást Ferihegyen.

2020. ápr. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!